Cevdet Şamikoğlu İlkokulu
Gürsel Mah. Darülaceze Cad. No 40 Kağıthane/İSTANBUL

VİZYON

Eğitim ve öğretim alanında kabul gören, yeni değerler ve uluslar arası standartlar doğrultusunda ileri eğitim öğretim yöntemlerinin kullanıldığı, Türkiye standartlarına uygun bir okul ortamında her öğrencinin kendi bilgi ve yeteneklerine göre yetiştirildiği ve mezun olduğunda kendi istediği alanlara yerleştirildiği, okul çağındaki her öğrencinin eğitim öğretim görmek ve her öğretmenin çalışmak istediği önde gelen okullardan biri olmak.

MİSYON

Çağın ihtiyaçlarına uygun bilgi ve beceri ile donatılmış, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insana değer veren, özgür düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen, milli ve ahlaki değerlere bağlı bireyler yetiştirmektir.

İkili Öğretim

Sabahçı Sınıflar 08:10-13:00 Öğlenci Sınıflar 13:20-18:10

İl Merkezi 8,7 km - İlçe Merkezi 4,3 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Kağıthane Gürsel Mahallesi Darülaceze Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Metrobüs ile Darülaceze-Perpa durağından yürüyerek gelinebilir. 55, 49G, 49A, 49Y, 522, 77 no´lu otobüsler ile Okmeydanı Dereyolu durağı okulun önündedir.

Proje Çalışmaları

Okulum Temiz, Sıfır Atık, Umudum Öğretmenim, Veli Akademileri ve E Twinning Projeleri